Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Halter Şampiyonası Ağrı'da yapılacak

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Türkiye Halter Federasyonu, yıllık faaliyet programını açıkladı, faaliyet programında Türkiye Büyükler Ferdi Halter Şampiyonasının Ağrı'da yapılacağı açıklandı.

        Ağrı için önemli bir faaliyet olan Türkiye Halter Şampiyonası 6-9 Eylül 2018 yılında yapılacak ve 300'e yakın sporcu, antrenör ve hakem katılacak. Türkiye Ferdi Büyükler Şampiyonası'nın Ağrı'ya verilmesini değerlendiren Ağrı Halter Baş Antrenörü Muhlis Akbaş, şampiyonanın Ağrı için önemli olduğunu söyledi. Akbaş, "Şampiyonanın Ağrı iline alınması için çok çaba sarf ettik. Bu şampiyona, Halter Federasyonu'nun en önemli organizasyonu. Şampiyona ile Ağrı'ya 300'e yakın antrenör, sporcu, hakem gelecek. Hem Ağrı'nın tanıtımı açısından hem de ekonomik girdi açısından önemi bir faaliyet. Organizasyon tüm ulusal kanallarda yer aldığı için Ağrı'da ki sporun marka değeri açısından önemli bir çalışma olacak. Şampiyonanın Ağrı'ya verilmesi ile ilgili çalışmalarımızda yanımızda olan Federasyon Başkanımız Tamer Taşpınar'a teşekkür ediyorum. İnşallah bu şampiyonanın ilimizde en iyi şekilde yapılabilmesi için gereken çalışmaları günler öncesinden yapacağız" dedi.

        En az 3 madalya hedeflediklerini belirten Akbaş;" Şampiyonada en az 3 madalya hedefliyoruz. Arif Koç, Ahmet Kösedağ ve Emrah Çalışkan isimli milli sporcularımızdan şampiyonada başarı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, Büyükler Halter Şampiyonası, Halter Federasyonu'nun Ağrı'da bu güne kadar yaptığı en önemli organizasyon olarak görülüyor.

        (AS-AA-Y)

        17.12.2017 09:51:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler