Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üzerine torbalar yüklenen otomobil tehlike saçtı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da üzerinde içi dolu torbalarla seyir halindeki otomobil, hem trafikte tehlike saçtı hem de görenleri şaşırttı.

        Edinilen bilgiye göre, Kahta istikametinden merkez istikametine gitmekte olan ve üzerine torbalar yüklenen bir otomobil yoğun trafikte ilerlerken durumu fark eden araç sürücüleri trafiği tehlikeye sokan otomobil sürücüsüne tepki gösterdi. Bu tür konular üzerinde denetimlerin artırılması gerektiğini vurgulayan araç sürücüleri, "Adam otomobilinin üzerine kamyonetmiş gibi içerisi tıka basa dolu torbalar yükleyerek trafikte ilerliyor. Bu tür durumlar her an kazaya neden olabilir. Bundan dolayı denetimlerin daha çok yapılması gerektiğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

        Otomobil ise Atatürk Bulvarı üzerinde bir süre ilerledikten sonra ara sokaklara girerek gözlerden kayboldu.

        (CK-SD-Y)

        17.12.2017 11:31:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler