Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Yavuz İlkokulu tarafından 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

        Gölbaşı Yavuz İlkokulu bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemine dair konuşan Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Şeyh Özdemir, yerli malı üretiminin ve yerli malı kullanımının öneminde vurgu yaptı. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi. Programın ardından Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesinde üretilen ürünlerin yer aldığı stantlar gezildi.

        Programa, Gölbaşı Kaymakamı Sayın Can Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdinç Ağcakoyunlu, Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Şeyh Özdemir, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        (CK-SD-Y)

        17.12.2017 15:56:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler