Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEÜ Kadın Basketbol Takımı yükselişti

        - Antrenör Mustafa Secerlioğlu:

        - "Yükselişe geçtik"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, yükselişe geçti.

        Takımın tecrübeli antrenörü Mustafa Secerlioğlu, son haftalardaki başarılı sonuçların tesadüfü olmadığını söyledi. Geçtiğimiz hafta Mersin'de Bayraklı Belediyespor takımını rahat yendiklerini ifade eden Secerlioğlu, "Mersin'e başarıyı yakalamak için geldim. Güzel bir kadromuz var. Tecrübeli iki oyuncumuzu kadromuza dahil ettik. ABD'li oyuncu Candice Seanyier Agee ile yine basketbol dünyasının başırılı ismi Nazlı Güler ile gücümüze güç kattık. Tabiki hedefimizde ilk yıl için play-off'lara girmek ve sağlam bir altyapı kurmak. İkinci yıl için daha oturmuş bir kadro ile KBL'yi zorlamayı planlıyoruz" dedi.

        Başkan Yunus Yıldırım'ın da kendilerine her türlü desteği verdiğini kaydeden Secerlioğlu, "Biz kenetlenmiş bir aileyiz. Tek üzüntüm maçlarda yeterli taraftar desteğini görememek" diye konuştu. 23 Aralık'ta Yalova deplasmanında lig sonuncusu Yalova VİP Kadın Basketbol Takımı ile oynayacaklarını hatırlatan Secerlioğlu, "Bu karşılaşmayı da kazanıp yolumuza devam etmeyi arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

        (HSK-Y)

        17.12.2017 17:05:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler