Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Voleybol Turnuvası'nda Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 'Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası' sona erdi.

        Tosyalı Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen voleybol turnuvası, yaklaşık 20 gün sürdü. Turnuvaya 4 ayrı gruptan öğretmenlerden oluşan 20 okul takımı yaklaşık 150 sporcu katıldı.

        Turnuvanın finali Atatürk Anadolu Lisesi ile İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı. Atatürk Anadolu Lisesi 3-1'lik skorla İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

        Turnuvada dereceye giren takımlara hediye çeki, kupa ve madalyaları Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Ahmet Ocakoğlu, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve okul müdürleri tarafından verildi.

        (RSL-S)

        18.12.2017 11:10:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler