Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Domaniç Kaymakamlığı'nda Şehitler Köşesi oluşturuldu

        (Fotoğraflı)

        Tamer Yiğit

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, şehitler için köşe oluşturuldu.

        Domaniç Kaymakamlığı binasındaki 'Şehitlik Köşesi'nin, Kaymakam Tufan Bağı Gilan tarafından Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahşap ve Mobilya dekorasyon bölümü öğretmen ve öğrencilerine yaptırıldığı belirtildi.

        Kaymakamlık binasına yapılan 'Şehitlik Köşesi'nde, Karamanlar köyünden Tunceli Çiçekli Karakolunda şehit olan Nurettin Yiğit, Muratlı Köyünden Şırnak Milli J. Krk. Şehit olan İbrahim Bozbey, Çukurca Beldesinden Bingöl Karlıova'da şehit olan Veli Selçuk, Çamlıca Köyünden Kayseri-Malatya Yolunda Şehit olan Yurdagül Okumuş, Çokköy Köyünden Hatay Serinyol'da şehit olan Halil İbrahim Solmaz, Sarıot Köyünden Elazığ Palu Kayalık Köyünde şehit olan Kadir Köse, Erikli Köyünden Şırnak Silopi'de şehit olan Efrayim Yıldırım, Muratlı Köyünden Osmaniye'de şehit olan Ramazan Dalkız ve Ankara Kızılay'da meydana gelen patlama sonucu 16 yaşında şehit olan Karaköy'lü Mehmet Emre Çakar'ın resimleri ve isimlikleri bulunuyor.

        Kaymakamlık binasına yapılan 'Şehitlik Köşesi' Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahşap ve Mobilya dekorasyon bölümü öğretmeni Ali Erdemir, Zeynep Elma Öğrenciler, Tahsin Koca, İbrahim Güngör, Feridun Büber, Yunus Emre Sağlam ve Okul Müdürü Oğuz Ali Katağan'ın emekleri ile yapıldı.(TY-EFE)

        18.12.2017 11:40:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler