Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler aileleriyle deney yaptı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi tarafından Forum Magnesia Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen 3. Bilim Şenliğinde minik çocuklar aileleriyle birlikte deney yaptı.

        Sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, düzenlediği bilim şenlikleri ile de öğrencilerin kendilerini geliştirmesine olanak sağlıyor. Bu yıl 3.sü düzenlenen Bilim Şenliği kapsamında Forum Mangesia Alışveriş Merkezinde stant kuruldu. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte öğrenciler bir yandan ilginç deneyler yapan öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi. Düzenlenen Bilim Şenliği ile sosyal belediyecilik faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, belediye olarak amaçlarının öğrencilerin kendilerini geliştirebilmesine olanak sağlamak olduğunu belirtti. Yüksel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Gelecek Nesiller İçin sloganı ile çıktığımız bu yolda Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi çocuklarımıza çok önem veriyor. Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz Bilim Şenliği ile de çocuklarımızın bilimi daha yakından tanımalarına olanak sağlamak istedik. Şenliğimize katılan miniklerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

        Bilim Şenliği ile çocukların kendilerini geliştirmesinin yanında bilimin inceliklerini anlayarak öğrenmelerini hedeflediklerini belirten proje koordinatörü Ömer Can, şenlik ile çocukların bilime daha da yakınlaştığını kaydetti. Etkinlikte düzenlenen yarışmada birinci olanlara hediyelerini Yunusemre Belediye Başkanı Şaver Yüksel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak verdi.

        Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak, öğrenciler ve velileri katıldı.

        (AY-Y)

        18.12.2017 11:53:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler