Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Narlı ve Avcılar jandarma karakol komutanlıklarının açılışı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesi Narlı ve Avcılar Mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı ile Avcılar Jandarma Karakol Komutanlığı'nın hizmet binalarının açılışı Kaymakam Ali Sırmalı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

        Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Tugay Komutanı P. Albay Osman Aytaç, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Recep Eser, Belediye Başkan V. Bayram Kayahan, İl Jandarma Komutan Yrd. J. Albay Turgut Altın, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, ilçe jandarma komutanlığı personeli, idareciler, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende açılış konuşmaları Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak tarafından gerçekleştirildi.

        Karakol binalarının suç ve suçluyla mücadele etmenin yanı sıra bölge güvenliği açısından da son derece önem arz ettiğini belirten Kaymakam Sırmalı "Devletin en önemli görevlerinden birisi de vatandaşının huzurunu, mutluluğunu ve güvenini sağlamaktır. Edremit ilçemizde özellikle yaz aylarında bir milyona yaklaşan nüfusuyla hem ilçede yaşayan insanlarımızın hem de gelen misafirlerimizin emniyet ve asayişinin sağlanması, güvenlik ihtiyacının karşılanması anlamında açılan bu karakollarının bölgemiz ve ilçemize büyük hizmet vereceğine inanmaktayım. Bizler de Edremit ilçemizde polisimiz ve jandarmamızla birlikte huzuru ve güveni sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde polisimiz, jandarmamız mesai kavramını unutarak insan üstü bir gayretle çalışıyorlar. Bu sebeple fedakarca çalışan güvenlik güçlerimize minnetlerimizi sunuyoruz. İlçemize kazandırılan karakol komutanlıklarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor karakolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesimiyle Narlı ve Avcılar Karakol Komutanlıklarının açılışı gerçekleştirildi. Karakol komutanlıklarının bahçesine protokol üyeleri tarafından hatıra fidanlarının dikilmesinin akabinde açılan karakol binaları protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi.

        (EME-

        18.12.2017 15:14:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler