Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi ilçesinin hizmet ve yatırımları değerlendirildi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman ile bir araya geldi.

        İlçede yapılan hizmet ve yatırımların değerlendirildiği ziyarette Başkan Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana bütün ilçelerimizde olduğu gibi Marmaraereğlisi ilçemizde de hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gayemiz, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ bırakmaktır. Bunun için de diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise, ziyareti dolayısıyla Başkan Albayrak'a teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından oldukça memnunuz. Tekirdağ genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çalışmalar bittiğinde, Marmaraereğlisi ve diğer tüm ilçelerimiz, daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere yatırım ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (EG-MEF-Y)

        18.12.2017 16:47:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler