Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende'de Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende'de Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı.

        Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Malatya genelindeki İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasındaki Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde Darende Merkez Çarşı Camiinde yapıldı. Kur'an-ı Kerimi güzel okumak için Malatya genelindeki 12 İmam Hatip Lisesinden öğrencinin yarışırken, yarışmanın Jüri Başkanı İlçe Müftüsü Nurullah Birlik oldu. Yarışmada Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesinden Emre Olçar birinci, Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mehmet Küçükaydın ikinci, Mahmut Celallettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesinden Muhammed Said Elmuhammed ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülbaki Ertuğrul ve İlçe Müftüsü Nurullah Birlik tarafından verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerden birinci olana çeyrek altın, ikinci ve üçüncü olana gram altın, ayrıca tüm öğrencilere de 150'şer TL para ödülü ve kitap seti hediye edildi.

        Yarışmayı İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülbaki Ertuğrul, İlçe Müftüsü Nurullah Birlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, İmam Hatip Lisesi Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da izledi.

        (İHU-BT-Y)

        20.12.2017 12:52:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler