Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSİ'den Altınova'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        YALOVA (İHA) - DSİ 1. Bölge (Bursa) Müdürü Hayati Çelenk, sorumluluk alanındaki bölgelerde inceleme ziyaretleri çerçevesinde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı makamında ziyaret etti.

        Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ (Devlet Su İşleri) 1. Bölge (Bursa) Müdürü Hayati Çelenk, DSİ İzmit Şube Müdürü Cahit Aşkan ve beraberindeki heyet, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret etti.

        DSİ 1. Bölge Müdürü Çelenk, sorumluluk alanlarındaki yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade ederek, "DSİ 1. Bölge Müdürlüğünün merkezi Bursa olmak üzere Kocaeli ve Yalova illerini kapsamaktadır. Toplam 15 bin 125 kilometrekare alana sahip bu üç ilimizde 2011 verilerine göre, 4 milyon 460 bin 381 kişi (2011) yaşamaktadır. Bölgemizdeki sorunların çözümünü sağlayıp, yeni yatırımlar için tüm ekiplerimiz büyük bir gayret içerisinde görev yapmaktadır" dedi.

        Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede DSİ ile ilgili sorunlar ve çalışmalar hakkında DSİ yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mimar Burak Özgöl de hazır bulundu.

        (MM-İHS

        21.12.2017 10:51:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler