Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şanlı sanat ödülüne layık görüldü

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Han İlçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Eskişehir Sanat Derneği tarafından verdiği desteklerinden dolayı ödüle layık görüldü.

        Eskişehir Sanat Derneği, tarafından '2017 Sanat Ödülleri' töreni düzenlendi. Törende sanata verdiği destekten dolayı Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı'ya ödül verildi. Ödülü ilçesinde ki vatandaşlar adına aldığını belirten Şanlı, "Han'da yaşayan hemşerilerim beni göreve getirmeseydi, bu tür ödüller alamazdım. Bundna dolayı ben bu ödülü hepsi adına alıyorum. Sanata verdiğimiz destek gibi tüm alanlarda çalışmalarımız da devam ediyor. İlçemizi kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ödülü bana layık gören Eskişehir Sanat Derneği yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.

        (AS-Y)

        21.12.2017 11:12:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler