Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon "Final"

        (fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum ilçesinde liseler arası basketbol genç A erkek kategori sinde oynanan müsabakalarda Samsun Final Okulları Kolej-Fen Lisesi Basketbol Takımı şampiyon oldu.

        Samsun Final Okulları turnuvanın grup maçlarında Samsun TED Kolejini 84-63, Bahçeşehir Kolejini 58-28, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesini 70-29'luk skorlarla yenerek gurup birincisi olarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı final maçında Anafartalar Anadolu Lisesi'ni 75-12'lik skorla geçti. Atakum ilçe finaline çıkan Samsun Final Okulları finalde ikinci kez Bahçeşehir Koleji'ni 93-54'lük skorla yenerek Atakum ilçe birincisi oldu. Bu sonuçla Samsun Final Okulları 25 Aralık 2017 tarihinde başlayacak olan Samsun il finallerine katılmaya hak kazandı.

        Bahçeşehir ile oynanan final müsabakasından sonra Samsun Final Okulları Basketbol Takımı Koçu Mustafa Uzuner, "Turnuvada gurup maçlarını başarılı bir şekilde tamamladık. Namağlup şekilde turnuvayı tamamlamak benim içinde oyuncularım içinde gurur verici bir durum. Final müsabakasında ise müsabakanın genelinde iyi oynadık. İyi oyunumuz skora yansıdı. Oyuncularımız farkı kısa sürede arttırdı. Gençlerimiz rehavete kapılmadan maçı bitirdiler. Net bir galibiyet aldık. Sırada Samsun genelinde oynayacağımız maçlar var. Bunun için çok çalışıp Atakum'u en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca öğrencilerimize de antrenmanlarda özverili çalışmalarından ve maçta göstermiş olduğu başarılı performanstan dolayı teşekkür ederim" dedi.

        (SAM-SLH-S)

        21.12.2017 14:05:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler