Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hava sıcaklıkları 8 ile 10 derece arası azalacak

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat'ta hava sıcaklıkları 8 ile 10 derece azalacak.

        Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nde yapılan açıklamada Sivas, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat'a soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapıldı. Açıklamada,"Yağışların Cumartesi akşam saatlerinde Kırşehir, Yozgat ve Nevşehir çevrelerinde, gece saatlerinden itibaren ise bölge genelinde kar yağışına dönüşecek. Yağış Pazar günü öğle saatlerine kadar aralıklarla devam edecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının kar yağışı ile birlikte Pazar gününden itibaren 8 ile 10 derece arası azalması bekleniyor" denildi.

        Cumartesi günü Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'tın güney ve doğu ilçelerinde rüzgar etkili olacağı belirtilerek rüzgarın hızının saatte 60-70 kilometre arasında olacağının tahmin edildiği ifade edildi.

        Beklenen kuvvetli rüzgar, kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı karbonmonoksit zehirlenmeleri, ağaç ve direklerin devrilmesi, buzlanma ve don, görüş mesafesinde daralma ile ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların tedbirlik ve dikkatli olması istendi.

        (UY-Y=

        22.12.2017 11:09:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler