Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foçalı hayvanseverlerden, yeni yıl kermesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça'da, geliri sokak hayvanlarının yararına kullanılacağı kermes düzenlendi. Ev yapımı yiyeceklerin, tekstil ürünlerinin, takıların ve el emeği ürünlerin satışının yapıldığı kermes; 23-24 Aralık'ta 11.00-17.00 saatleri arasında Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde açık olacak.

        Foça Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), yeni yıl kermesi düzenledi. Kermese; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aktaş, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve CHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet de destek verdi. Başkan Demirağ, Foça HAYAD Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu'na ve üyelerine kolaylıklar dilerken, kermese katkıda bulunanlara da teşekkür etti.

        Ev yapımı yiyeceklerin, tekstil ürünlerinin, takıların ve el emeği ürünlerin satışının yapıldığı kermes; 23-24 Aralık'ta 11.00-17.00 saatleri arasında Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde açık olacak.

        (AG-Y)

        23.12.2017 14:44:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler