Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke'de 'Sanayi, Tarım, Enerji ve Turizm İlişkisi' konferansı

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu tarafından 'Sanayi, Tarım, Enerji ve Turizm İlişkisi' konulu konferans düzenlendi.

        Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Şeker, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Silifke Kent Konseyi Başkanı Rıfat Karaduman, Silifke Belediyesi Kültür Müdürü Üstün Zayim, öğretim elemanları, Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu üyeleri, Silifke'de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, turizm dernekleri yöneticileri, bölge halkı ve öğrenciler katıldı.

        Sanayi, tarım, enerji ve turizm ilişkisinin bir bütün olduğunu ve ayrı ayrı ele alınmaması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Tuncay Neyişçi, konferansını katılımcılarla birlikte sohbet eşliğinde gerçekleştirdi. Turizm bölgelerinden örnekler sunduğu konferansta tarım, turizm, sanayi ve enerjinin ekonomik faaliyetlerin bölge ve ülke ekonomisindeki yerine dikkat çeken Neyişçi, Silifke'nin, Akdeniz Bölgesinde çok şanslı bir yere sahip olduğunu, turizm, tarım,sanayi ve enerji ile bir bütün olacağını ifade ederek, yöresel değerlerin korunması ile ilgili de bilgiler verdi.

        (MŞN-Y)

        27.12.2017 10:59:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler