Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurumlar arası voleybol turnuvası finalleri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason İlçe Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi.

        8 takımın katıldığı turnuvada, Sason Gençlik Spor birinci, Sason Tabur Komutanlığı ikinci, Boğazkapı Ortaokulu ise üçüncü oldu. Final maçlarının ardında düzenlenen ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, çeşitli aktivite ve programlar düzenleyerek sosyal yaşama ve spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Çelik, "Bu kapsamda kurumumuzda güreş eğitimleri, yaz aylarında futbol eğitimleri, basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi gibi çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün yapılan müsabakalara katılan ve dereceye giren bütün takımlarımızı tebrik ediyor, desteğini esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Dereceye giren takımlara ödülleri 7. Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya, İlçe Hakimi Akın Terzioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik ve Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Yar tarafından verildi.

        (EA-AKK-Y)

        27.12.2017 16:55:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler