Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike'nin 6 Mahallesine sosyal tesis

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Finike Belediyesi, 6 farklı mahalleye düğün, nişan, mevlid, toplantı ve çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere sosyal tesisler ve gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları yapacak.

        Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Recep Özkaya ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli mimarlar ile Çamlıbel, Arif, Yalnız, Saklısu ve Yuvalı Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

        İncelemelerin ardından Başkan Sarıoğlu, "köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde sosyal hayatı hareketlendirmek, gençlerin spor yapabilmelerini sağlamak ve özellikle kalabalık etkinliklerde ki duyulan kapalı alan ihtiyacını gidermek amacı ile yola çıktık. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre belirlenen projeler, birbirine yakın olan yerleşim alanlarının orta noktalarına yapılacak" dedi.

        Yuvalı'ya Kültür Merkezi Çatallar'a Cem Evi

        Sarıoğlu, "Yuvalı'da Kültür Merkezi, Çatallar'da Cem evi, Çamlıbel'de düğün salonu ile spor sahası, Saklısu'da düğün salonu, Yalnız'da düğün salonu ile dere ıslahı ve Arif'te düğün salonu ile spor sahası şeklinde olacak. Yapılacak olan hizmetlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.12.2017 17:51:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler