Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe yolları yenileme çalışmaları hız kesmiyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminden sonra Kocaeli'nde yol bakım ve onarım işleri için 2018 ilkbahar aylarına hazırlık yapıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde 2018'de Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük ilçelerinin yol bakım ve onarım çalışmaları için ihaleye çıktı. İhaleye 7 firma teklif verdi.

        Kent genelindeki bozulan yolları yeni yılda bakım ve onarımdan geçirmek üzere kolları sıvadı. Bu kapsamda Başiskele, Kartepe, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde asfalt yama ve serim yapım işleri için ihale yapıldı. Yolları tekrar modern hale getirmek üzere gerçekleştirilen ihale kapsamında 35 bin ton asfalt serimi, 10 bin ton asfalt yama ve 12 bin ton plentmiks temel işleri yapılacak.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihalede 7 firma teklif sundu. En yüksek teklif 5 milyon 523 bin TL olurken, en düşük teklif 4 milyon 87 bin TL oldu.

        (CA-İÇ)

        29.12.2017 12:57:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler