Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Sonel'den tüm öğrencilere kitap

        (Fotoğraflı)

        Fatma Çıray

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, okul ziyaretinde kentteki tüm öğrenciler kitap hediye edeceklerini belirterek kampanyayı başlattı.

        Her hafta bir okulu ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, bu hafta Hürriyet Ortaokulu'nda idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Vali Sonel, öğrencilerle yakından ilgilenip onlarla sohbet ederek tavsiyelerde bulundu. Merkez ve 7 ilçedeki tüm öğrencilere kitap hediye edeceklerini belirten Vali Sonel, ilk kitapları öğrencilere kendi vererek kampanyayı başlattı.

        Haftalık okul ziyaretlerine bu hafta Hürriyet Ortaokulunda devam ettiklerini belirten Vali Sonel, tüm öğrencilere armağan edecekleri kitapların da dağıtımını başlattıklarını söyledi.

        (FÇ-HİV-Y)

        02.01.2018 17:00:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler