Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı

        SAKARYA (İHA) - Sapanca Belediyesi, son günlerde belediye personelinin adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan şahıslara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Yetkililerinin isim ve unvanlarını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan art niyetli kişilere itibar etmemeleri istendi.

        Sapanca Belediyesi, belediye personelinin adını kullanarak vatandaşlardan hasta çocuğuna yardım talebinde bulunulması üzerine açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Sapanca Belediye personelinin adı kullanılarak hasta çocuğuna yardım talebinde bulunulduğuna yönelik bilgiler edinilmiştir. Sapanca Belediyesi olarak hiçbir üst düzey yöneticimiz ve personelimizin böyle bir talebi olamaz ve olmamıştır. Vatandaşlarımızın, belediye personelinin isimlerini kullanarak kendilerine gelecek bu talepleri dikkate almamalarını, söz konusu şahıslarla ilgili 155'e ve Belediyemize bildirmelerini rica ederiz" ifadeleri kullandı.

        (RŞ-RFK-Y)

        03.01.2018 13:58:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler