Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpekyolu Belediyesinden yol ve kaldırım denetimi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Belediyesi, ilçe sınırlarındaki esnafın yol ve kaldırım ihlallerine son vermesi ve halkın kaldırımları daha rahat ve güvenli kullanabilmeleri amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

        İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerince yapılan uygulamalarda, Vali Mithat Bey Mahallesi Koçi Bey Sokak ve Beşyol Meydanı'ndaki esnafların sözlü olarak uyarıldığı, 9 esnafa ise yazılı uyarı yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Ayrıca ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 2 işletmeye ruhsata davet denetim tespit tutanağı tutuldu. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, bundan sonra da yol ve kaldırım işgalleri konusundaki hassasiyetini sürdürmeye devam edecek, gerekli yasal uygulamaları yapacaktır" denildi.

        (MSA-Y)

        05.01.2018 13:17:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler