Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızıltepe'de emniyet personeline makineleri daha iyi kullanma kursu verildi

        (Fotoğraflı)

        Diler Erbeyi

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline makineleri daha iyi kullanma kursu verildi. Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilen kursa katılan 35 personele düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

        Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personellere araçları daha etkili ve verimli kullanabilmesi, olaylara daha etkili ve süratli müdahale edebilmesi, kalitenin arttırılabilmesi için, araç çekme ve kurtarma operatörlük kursu ile kazma ve yükleme iş makinesi operatörlük kursu düzenlendi. Halk eğitim merkezi müdürlüğünde verilen kursu başarı ile tamamlayan 35 personele sertifikaları verildi. Kurs bitiminde düzenlenen törene katılan İlçe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya ve Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir tarafından 35 personele sertifikaları verildi.

        (DE-AKK-Y)

        06.01.2018 10:02:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler