Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfezli gençlere, kardeşlerinden videolu teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Diyarbakır ve Adıyaman'daki köy okullarına gönderdiği 24 koli malzeme, adreslerine ulaştı.

        Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin, Doğu illerinde bulunan köy okulları için başlattığı yardım kampanyası örnek olmuş, ilçede büyük takdir toplamıştı. Müzik Kulübü Başkanı Derya Öztürk'ün öncülük ettiği projede, 24 koli Adıyaman'ın Kahta ile Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde bulunan köy okullarına ulaştı. Kolilerin içinde bulunan kıyafet, ayakkabı, mont ve kırtasiye malzemeleri oyuncakları sevindirdi.

        Hediyelerine kavuşan çocuklar, teşekkürlerini ve mutluluklarını sınıf öğretmenlerinin çektiği video ile aktardı. Çocukların o mutlu anlarının yer aldığı video, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Hediyeleri gönderen Körfezli gençler, teşekkür videosundan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

        (CA-GY-Y)

        06.01.2018 15:50:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler