Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ta Mobil Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde "Mobil Gençlik Merkezi" faaliyetlerine başladı. İl Müdürü Lokman Ekinci, "Özellikle kırsalda yaşayan daha önce bu tür etkinlikleri tanışmayan gençlere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen "Mobil Gençlik Merkezleri Destek Programı" projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bahçesinde oluşturulan "Mobil Gençlik Merkezi"nde çocuk ve gençler çeşitli sportif faaliyetlerde bulunacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, merkezin açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, mobil gençlik merkezlerinin kentteki tüm mahalle ve köylerde kurulacağını söyledi. Merkeze gelenlerin doyasıya eğlendiğini işaret eden Ekinci, "Amacımız özellikle kırsalda yaşayan daha önce bu tür etkinlikleri tanışmayan gençlere ulaşmayı hedefliyoruz. Gördüğünüz gibi öğrenciler çok mutlu oldular. Bir diğer amacımız da yetenekli öğrencileri bulup, sporcu olarak yetiştirmektir" dedi.

        (MY-MP-Y)

        07.01.2018 15:52:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler