Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simavlı gençler Sarıkamış şehitlerini unutmadı

        - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yurt genelinde düzenlenen 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' ne Simavlı gençler de katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav İlçesinde düzenlenen Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşüne, öğrenciler ve yüzlerce vatandaş katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, yürüyüşe katılanlara bere, eldiven, atkı ve Türk Bayrağı dağıtılırken, ilçe stadından başlayan yürüyüş Belediye meydanında sona erdi.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan" Bugün Sarıkamış'da donarak hayatını kaybeden 60 bin şehidimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Şırnak'ta görevi başında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ferdi Taşçı kardeşimize de Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

        Sarıkamış şehitlerini 103'üncü yılında anmak için yapılan yürüyüşün ardından, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ferdi Taşçı için düzenlenen törene katılım sağlandı. Belediye meydanında etkinliklere ve cenaze törenine katılan öğrencilerle vatandaşlara sıcak çorba dağıtıldı. (MEİ-EFE)

        07.01.2018 16:07:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler