Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'li Yeşil, "Yozgat bizim göz bebeğimizdir"

        (Fotoğraflı)

        Alpaslan Demir

        YOZGAT (İHA) -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, "Yozgat'tan milletvekili çıkaralım ya da çıkarmayalım. Yozgat bizim göz bebeğimizdir" dedi.

        Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi'nde yapılan CHP Yozgat İl Başkanlığı Kongresi'ne katılan CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkede işçinin çiftçinin köylünün ezilenin yoksulun garibanın yanında olmayı kendimize şart edindik. Bizler toplumu ayrıştırarak asla zamanımız olmadı, olmayacakta biz bunu aht edinmişiz. Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize çizdiği o onurlu duruşu devam ettirmeyi sürdürüyoruz" dedi.

        Yozgat'ın CHP için önemine değinen Yeşil, "Biz milletvekili seçilelim ya da seçilmeyelim hiçbir insanımızı ayrı bir konumda görmüyoruz. Çünkü Yozgat buna layık değil. Yozgat'ı sadece 15 yıldır değil neredeyse 60 yıl sağ siyasi partiler yönetmeye çalışıyor ama Yozgat'ımızı bir türlü bir adım öteye götürme noktasında olmamıştır. Yozgat İşsizliğin yoğun olduğu illerimizden biridir. Tarım politikasının beklenen zor şartlarda yaratılan illerimizden biridir tarım şehridir" diye konuştu.

        (AD-UY-Y)

        07.01.2018 16:31:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler