Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir Belediyesinden drenaj temizlik çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki yağmur suyu drenaj hatlarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

        Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mevsim itibariyle yağışlar sonrası herhangi bir tıkanıklığın yaşanmaması için drenaj temizlik ve bakım çalışmaları yürütüyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, her geçen ilçenin nüfusunun arttığını ve buna bağlı olarak inşaatların yapıldığını belirterek, "Yaz aylarında inşaat çalışmaları ile toprak ve hafriyat atıkları yağmur yağışı ile birlikte drenaj hatlarında tıkanıklığına neden oluyor. Buna bağlı olarak bazı caddelerimizde su birikintileri meydana geliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu tür aksaklıkların yaşanmaması için su gider hatları ve drenaj hatlarında temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca yeni yapılan yollarımızda da drenajlarda tamir ve bakım çalışmaları devam ediyor" dedi.

        (İHA-FM-Y)

        09.01.2018 11:07:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler