Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Kocaelililer'den Başkan Baran'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Umut Ongül ve yönetimini makamında ağırladı.

        Geçtiğimiz yıl Ekim ayında gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Umut Ongül ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Ongül ve yönetimi Başkan Baran'a hediye takdim etti. Ongül, Ekim ayında gerçekleştirilen 23. Olağan Kongreleri sonrası hızla çalışmalara başladıklarını ve yeni projeler ile kentle olan bağları daha da güçlendireceklerini belirtti.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'da Ongül ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Öncelikle görevlerinde başarılar dilerim. Genç Kocaelililer Derneği olarak, özellikle milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş gençlerimizin yetişmesi için sizlere büyük görev düşüyor. Körfez Belediyesi olarak genlere yönelik yapacağınız projelerde her zaman yanınızdayız ve her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

        (CA-İÇ)

        09.01.2018 14:44:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler