Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet'te 963 aileye bin 650 ton kömür yardımı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dar gelirli 963 aileye bin 650 ton kömürün dağıtımına peyderpey başlandığı bildirildi.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Çavdarhisar Kaymakamı ve Emet Kaymakam vekili Kadir Yurdagül, 801 bin TL'ye mal olan kışlık yakacak desteği ile ilçe merkezinde 338, köylerde ise 625 vatandaşa ulaşıldığını ifade etti.

        Kaymakam Yurdagül;"Şehit ailelerine, gazilere ve yakınlarına, yoksullara, engelli, dul yetim ve öksüzlere, kronik hastalığı olan vatandaşlara yakacak yardımı çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca sosyal güvenlik primi ödediği halde hane sayısı fazla olduğu için daha fazla yakacak kullanan vatandaşlarımıza da vakfımızda destekte bulunulmuştur. Vakfımıza müracaatlarda bulunan ailelerimizden Mütevelli Heyetince karar verilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için merkezde 338 vatandaşımıza 723 ton, köylerimizde ise 625 vatandaşımıza 927 ton kömür yardımı yapıldı "dedi.(EFE)

        09.01.2018 15:41:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler