Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Dirim, sanayi sitesini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Halil Tekin

        BARTIN (İHA) - Bartın Valisi Nusret Dirim, Çeştepe Köyü mevkiinde bulunan Atılım Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu.

        İlk olarak Atılım Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren firma yetkilileriyle bir araya gelen Vali Dirim'e, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş tarafından sanayi sitesinin ikinci etap çalışmaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra sanayi sitesinde üretim yapan firmalarını üretim yerlerini gezen Vali Dirim, firma yetkililerinden üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde, Vali Dirim'in başkanlığında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinesinde bir çok sektörün sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantılar kapsamda firmaların faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Dirim'e, Kusi İl Temsilcisi Doç. Dr. Deniz Aydemir ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi eşlik etti.

        (HT-OA-Y)

        10.01.2018 11:48:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler