Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi'ye Yuntdağı'nda yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pelitalan ve Seyitli Mahallelerine ziyarette bulunup vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaretlerde gençlerle de buluşan Başkan Çerçi, onların taleplerini dinledi.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı'nda inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Bölgeye birçok hizmet kazandıran Başkan Çerçi'ye belediye meclis üyeleri ve daire müdürler eşlik etti. İlk olarak Pelitalan Mahallesi Muhtarı Arif Şenocak'ın hayır yemeğine katılan Başkan Çerçi, vatandaşlar ile bir araya gelerek, sohbet etti. Yemeğin ardından mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Çerçi daha sonra Seyitli Mahallesi'ne geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Yunusemre Belediyesi'nin çalışmalarından çık memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar, "Allah belediyemizden razı olsun. Mahallelerimiz çamurdan kurtuldu. Köy odalarımız güzelleştirildi. İhtiyaç olan mahallelerimize düğün salonları yapıldı" diye konuştu.

        "Gençlerimizi önemsiyoruz"

        Mahalledeki genç odasını da ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, genç odasında kullanılmak üzere televizyon ve çaycı hediye etti. Gençlerden yoğun ilgi gören Başkan Çerçi, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Yuntdağı'ndaki vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini anlatan Başkan Çerçi, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Pelitalan ve Seyitli mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yuntdağı Bölgemizde hemen hemen her mahallemizde bulunan genç odalarını ziyaret ettik. Genç odalarımızda gençlerimiz bir araya geliyor. Güzel bir kültür. Yunusemre Belediyesi olarak gençlerimizin bilgilenmesi, bilinçlenmesi adına çalışmalar yapacağız. Hoş sohbetleri için geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşaması amacıyla tüm ekibimiz ile çalışacağız"

        (SC-Y)

        10.01.2018 14:16:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler