Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilim, Kültür ve Sanat Derneği Başkan Baran'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Bilim, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

        Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Recep Özcan, derneğin faaliyetleri ve Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları hakkında bilgiler aktardı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, Bilim, Kültür ve Sanat Derneği'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

        Ziyarette konuşan Körfez Belediye BaşkanI İsmail Baran, "Güzel ve heyecan duyulacak çalışmalara imza atıyorsunuz. Hayata geçirdiğiniz ve bizlerin de yakından takip ediyoruz. Özellikle Ufka Yolculuk yarışmanız çok güzel bir organizasyon. Tamamen gönüllülük esasıyla görev yaptığınızı biliyorum. Bu yaptığınız işi daha değerli kılıyor. Yaptığınız projelerde bize düşen görev neyse desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Baran, Özcan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (UK-RFK-Y)

        10.01.2018 15:57:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler