Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 'olay yeri inceleme aracı'

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Grup Amirliği hizmetlerinde kullanılmak üzere, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı tarafından bir adet olay yeri inceleme aracı tahsis edildi. Adli olayların aydınlatılması için teknik donanıma sahip, 2017 model Ford Transit Custom marka araç İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı.

        Simav Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, büyük bir eksikliklerinin giderildiğini belirterek, yeni hizmete giren aracın küçük bir laboratuvardan farksız olduğunu ifade etti.

        Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, "Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren araç içerisinde, her an kullanıma hazır aydınlatma cihazları, olay yeri güvenlik teçhizatı, 2 adet fotoğraf makinesi, 1 adet video kamera, 1 adet dizüstü bilgisayar ve ekipmanları ile olay yeri incelemede kullanılacak çok sayıda teknik malzeme bulunuyor. Bu araç sayesinde olaylar daha kısa sürede çözülecek.Hayırlı olsun." dedi. (MEİ-EFE)

        11.01.2018 10:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler