Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Engin'den yatırım incelemesi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Tersaneler Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapımı devam eden atölye, konferans ve spor salonu inşaatlarını gezdi.

        Kaymakam Zafer Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ile birlikte Tersaneler Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapımı devam eden atölye, konferans ve spor salonu inşaatlarını gezerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Altınova genelinde önemli yatırımların devam ettiğini ifade eden Kaymakam Engin, "200 yataklı kız öğrenci yurdumuz bitti. İlçe Halk Kütüphanesi ay sonunda açılacak. Devam eden inşaatlar hızla devam ediyor. Altınova'da her alanda önemli hizmetler veriliyor. Eğitim de bunun bir parçası" dedi.

        (MM-MŞ)

        11.01.2018 15:04:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler