Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler kukla gösterisi ile keyifli anlar yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Özel Edebali Anaokulu ve ilkokul öğrencileri okulda düzenlenen kukla gösterisi ile gönüllerince eğlendiler.

        Bilecik Özel Edebali Şehir Koleji gösteri salonunda okulun anaokulu ile ilkokulunda okuyan öğrencilerine düzenlenen kukla gösterisi ile gönüllerince eğlendiler. Okul Müdürü Saadet Güzel, bu tür faaliyetler öğrencilerinin keyifli anlar yaşadığını anlatarak, "Antalya Aktivite ve Sanat Merkezi Kukla Tiyatrosu gösterisi öğrencilerimize çok beğendi. Eğlenceli vakit geçiren öğrenciler eğitsel konularla bilinçlendirilerek eğlenirken, öğrenmeleri sağlanmıştır. Ders dışı aktivitelerle öğretimin içine eğlenceyi de katan okulumuz bu alanda da farkını ortaya koymaktadır" dedi.

        (CKT-AS-Y)

        11.01.2018 18:53:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler