Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı'dan hastane ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette hem operasyon geçiren Belediye Meclis Üyesi Sinan Urhal'ı hem de Başhekim Yardımcılığına atanan Dr. Selahattin Feza Özdemir'i ziyaret etti.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilk olarak cerrahi müdahalede bulunulan Bozüyük Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Sinan Urhal'ı ziyaret etti. Meclis Üyesi Urhal'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı Urhal'a geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Ardından geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görevlendirilen Dr. Selahattin Feza Özdemir'i ziyaret eden Başkan Bakıcı burada bir süre sohbet etti. Dr. Özdemir'den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, Özdemir'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Bakıcı'ya hastane ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve Hastane Müdürü Abdurahman Ozan eşlik etti.

        (FSİ-Y)

        12.01.2018 11:12:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler