Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çitgöl termal futbol stadına hizmet binası

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde yapımı devam eden termal futbol stadına, hizmet binası için ilk adım atıldı. Simav'ın ikinci stadyumu olacak proje, termal ısıtmalı suni çim saha olarak bir ilk olma özelliğini taşıyor.

        Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Çitgöl termal futbol sahasının, kış şartlarındaki futbol müsabakalarının vazgeçilmezi olacağını ifade etti. Sapmaz, "Termal futbol stadının, hakem ve görevli odaları ile soyunma odalarının yapımına başlandı. Beton atma işlerine destek veren Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal'a teşekkür ediyoruz. Emsalleri arasında önemli bir ayrıcalığı olan Çitgöl termal stadı tamamlandığında, ilçenin ve amatör futbol takımları bulunan komşu ilçelerin önemli bir eksikliğini gidermiş olacak" dedi. (MEİ-EFE)

        12.01.2018 11:42:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler