Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezarlık çalışanları Körfez'de buluştu

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nde mezarlıklarda görev yapan personeller Körfez'de düzenlenen akşam yemeğinde bir geldi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ve her ay bir ilçede gerçekleştirilen buluşma, son olarak Körfez'de gerçekleştirildi. Tütünçiftlik sahildeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmaya, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır ve mezarlık çalışanları katıldı.

        Hep birlikte yenilen yemek sonrasında Kocaeli genelinde yürütülen çalışmalar ve daha iyi hizmet verme noktasında atılacak adımlar masaya yatırıldı. Ayrıca Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil, Körfez'deki mezarlık alanlarının durumu ve İlimtepe'de yapımına başlanan yeni hizmet binası konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Yenilen yemek ve değerlendirmeler sonrasında günün anısına Körfez Belediyesi tarafından tüm personele çeşitli hediyeler takdim edildi.

        (OE-RFK-Y)

        12.01.2018 13:11:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler