Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Madeni Sanatkarlarda 4'üncü kez Osman Çakar güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası'nın olağan kongresinde Nadi Uçar'la başkanlık yarışına giren mevcut başkan Osman Çakar üyelerinden 4'üncü kez güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi.

        Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası genel kurulu Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park İçi Belediye Düğün salonunda yapıldı. İki Listenin yarıştığı ve 411 üyeden 367'sinin oy kullandığı kongrede Osman Çakar'ın listesi 202 oy alırken Nadi Uçar 164 oyda kaldı.

        Kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Oda Başkanı Adem Duman, katip üyeliklere Ayhan Sadeer, Adnan Işıklı, Neşet Pekçe seçildi.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra kongrenin açılış konuşmasını Oda Başkanı Osman Çakar yaptı. Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası'nın olağan kongresinde faaliyet raporunu oda sekreteri Cemile Kaya tarafından okudu. Bilanço ve gelir gider hesaplarını ise MESOB Genel Sekreteri Önder Savcı tarafından okundu.

        Dilek ve temenniler bölümünde her iki aday Nadi Uçar ve Osman Çakar birer konuşma yaptı. Saat 17.00'de sandıkların açılmasından sonra söz alan ve 4'üncü kez başkan seçilen Osman Çakar, "Beni dördüncü kez seçen değerli üyelerime çok teşekkür ediyorum. Görevimi bıraktığım yerden devam edeceğim. Sanayi esnafımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Seçim bitti şimdi tüm üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Dördüncü kez seçilerek güven tazeleyen Osman Çakar'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: "Hüseyin Karakulaklı, Ahmet Oktay, Bilgin Değirmenci, İsmail Ersöz, Uysal Demirci, Murat Vardar, Denetim kuruluna Halil Demirci, Serkan Dabak ve Ali Çallı."

        (BG-SC)

        15.01.2018 09:59:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler