Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği' konseri

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ''2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri'' kapsamında vatandaşlar yeni yılın ilk ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşuyor.

        Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Ocak ayı kültür ve sanat etkinliklerinde, birbirinden önemli açılışın yanı sıra konferans, söyleşi ve programlarla geçiriyor. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında vatandaşlar Bilecik Belediyesi Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği konseri ile buluşuyor. Bilecik Belediyesi müzik kursları kapsamında her yıl yüzlerce öğrenciyi müzik ve sanatsal aktivitelerle buluşturan Bilecik Belediyesi, hemşehrileri Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilecek olan konserle buluşturacak.

        Öte yandan, Bilecik ve yöresine ait birçok güzel eserlerin seslendirileceği programın, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 16 Ocak Salı günü saat 20.00'de yapılacağı bildirildi.

        (DA-AS-Y)

        15.01.2018 17:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler