Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerin güvenliği için trafik ikaz sistemi

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne merkezde bulunan Uzunkaldırım Caddesi ile Tarlakapı Caddesi kesişişimde yer alan kavşak noktaya öğrencilerin güvenliği için trafik ışıklı ikaz sistemi kuruldu.

        Edirne Valiliği İl Trafik Komisyonunun 08.05.2014 tarih 2014/56 sayılı trafik ışıklı ikaz sistemi kurulması kararının ardından harekete geçen Edirne Belediyesi, trafik ışıklı ikaz sistemini kurarak, çalışır hale getirdi.

        Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma sonunda söz konusu alana kurulan trafik ışıklı ikaz sistemi, özellikle İsmail Güner Ortaokulu öğrencilerinin okula giriş ve çıkış saatleri dikkate alınarak düzenlendi. Bu kapsamda trafik ışıkları sabah 08.00 ile 09.00; öğlen 13.00 ile 13.30; akşam da 18.00 ile 18.30 saatleri arasında aktif olacak. Diğer zamanlarda ise aralı (sürekli yanıp-sönen) olarak çalışacak.

        Edirne Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, amaçlarının öğrencilerin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde eğitim kurumlarına ulaşmalarına yardımcı olmak ve trafik akışının riskli olduğu kesimlerde güvenli ulaşımı sağlamak olduğunu belirtti.

        (KU-Y)

        18.01.2018 15:40:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler