Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Aslan Müdür Keleş'ten projeler hakkında bilgiler aldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i makamında ziyaret ederek, Adıyaman'da, devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

        Müdür Fikret Keleş'i makamında ziyaret eden Başkan Aslan, Adıyaman'da, devam eden projeler hakkında bilgiler alarak Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu vurguladı. Yapılan projelerle gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğunu hem de sağlıklı bir yaşam sürdürdüklerini belirten Başkan Aslan, "Uzun yıllar önce Adıyaman'da sportif faaliyetlerin pek fazla olmaması nedeniyle gençlerimiz zamanlarını geçirecekleri bir yer bulamıyorlardır. Bugün ise Gençlik ve Spor Bakanlığının bir birinden önemli projeleriyle gençlerimiz proje kapsamında tüm Türkiye'de ve yurt dışında sportif faaliyetlere katılmaktalar. Bu şekilde gençlerimiz bir yandan sportif faaliyetlere yönelirken, bir yandan da farklı yerleşim alanlarını ziyaret etmekteler. Ayrıca gençlere yönelik ücretsiz olarak sunulan kurslarla birlikte gençlerimizde sokaklarda başıboş bir şekilde zamanlarını geçirmek yerine hem eğitimlerine hem de sportif faaliyetlerine devam etmekteler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Fikret Keleş'te oldukça başarılı bir şekilde yeni projeler üretmekte. Keleş'e ve kurumunda çalışan tüm personeline başarılar dileyerek, basın olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum" dedi. Gerçekleşen ziyaret nedeniyle memnuniyetini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise, "Bakanlığımızın uygulamış olduğu projelerin hayat bulmasıyla birlikte gençlerimizde bu projeler kapsamında kurslardan ücretsiz olarak yararlanmaktalar. Bu kurslara katılan öğrencilerimiz ülkemizde gerçekleşen müsabakalarda dereceye girdikten sonra ilimizi dünyada temsil etmekteler. Ayrıca gençlerimizin sokaklarda zaman geçirmemesi için bütün alanlarda kurslarımız ücretsiz olarak devam ediyor. Tek hedefimiz gençlerimizin sağlık bireyler olarak yaşamlarını sürdürmeleridir. Bu kapsamda açmış olduğumuz bütün kurslarımıza öğrencilerimiz yoğun bir şekilde ilgi göstermekteler. Öte yandan hizmetlerimizin kamuoyuna yansıtılmasında en öncelikli unsur basınımızdır. AGAD Başkanımız İbrahim Aslan ve yönetimi de her zaman yanımızda oldular. Aslan ve yönetimine de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        19.01.2018 17:52:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler