Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Günyüzülü çiftçiyi şaşırtan trafik cezası

        - Yüzlerce kilometre uzaklıktaki Akçaabat'ta traktörü ile kırmızı ışıkta geçtiği gerekçesi 235 lira trafik cezası kesildi

        (Fotoğraflı)

        İlker Sarıkaya

        ESKİŞEHİR (İHA) - Günyüzü ilçesinde yaşayan bir vatandaş, yüzlerce kilometre uzaklıktaki Akçaabat ilçesinde traktörü ile kırmızı ışıkta geçtiği gerekçesi ile kesilen trafik cezasının şaşkınlığını yaşıyor.

        İlçenin Gümüşkonak mahallesinde çiftçilikle uğraşan Yaşar Çelik, aldığı tebligatla şok oldu. Çünkü tebligatta Trabzon'un Akçabat ilçesinde 34 ET 5488 plakalı traktörüyle kırmızı ışıkta geçtiği için 235 TL trafik cezası kesildiği yazılıydı. Aldığı tebligatla şok olan Yaşar Çelik "Bu işte bir yanlışlık olduğundan eminim. Trabzon Akçaabat ilçesine uzaklığımız 852 kilometre. Sivrihisar Adliyesine itiraz dilekçesi ile başvurdum. Yanlışlığın en kısa sürede düzeltilmesini istiyorum. Sivrihisar Adliyesinden gelecek kararı bekliyorum" dedi.

        (İHA-Y)

        22.01.2018 11:50:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler