Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman EMITT Fuarında tanıtılacak

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman, İstanbul'da düzenlenecek olan EMITT Fuarında tanıtılacak.

        Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman valiliği öncülüğünde bu yıl 25-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) stant açılacak. Adıyaman'ın en iyi şekilde tanıtılması için Belediye Meclisi kararıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne 30 bin TL destek sağlandığı açıklandı. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kenti en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıkların tamamlandığını dile getirerek, "Her yıl 60'ın üzerinde ülkeden katılımcıyı İstanbul'da buluşturan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen EMITT'e bu yıl Adıyaman olarak biz de katılacağız. 25 ile 28 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek olan fuarda ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için Adıyaman Belediyesi olarak aldığımız meclis kararıyla tanıtım işini yürütecek olan İl kültür ve Turizm Müdürlüğümüze 30 bin TL destek sağladık. Bunun yanında görevlendirdiğimiz personellerimiz ile standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize ilimizin tescilli ürünleri ikram edip, kültürel değerlerimizi sergileyerek tanıtacağız. İnşallah EMİTT Fuarı ilimizin tanıtımında önemli bir katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, fuarla Adıyaman'ın güzelliklerinin tüm dünyaya göstermeyi planladıklarını ifade etti.

        (CK-LO-Y)

        23.01.2018 17:29:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler