Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi'nden Mehmetçiğe destek

        (Fotoğraflı)

        Hakan Öztürk

        KOCAELİ (İHA) - Suriye'nin Afrin Bölgesi'ne yapılan operasyon çerçevesinde Türk askerlerinin geçiş yaptığı Hatay'ın Hassa ilçesi Ardıçlı Mahallesi, Mehmetçiğe moral olması için Darıca Belediyesi tarafından gönderilen Türk bayrakları ile donatıldı.

        Mehmetçiğin geçiş güzergahının baştan sona bayraklarla donatıldığı Ardıçlı Mahalle Muhtarı Mehmet Bozkurt, mahalleyi gelin gibi bayraklarla süslediklerini ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür etti. Öte yandan Afrin Operasyonu'na katılan Mehmetçiklere 2 adet dev boyutta çadır da gönderen Darıca Belediyesi, çadırları operasyondaki askerlere gönderilmek üzere bölgeye ulaştırdı. Darıca Belediyesi'nin bu anlamlı jesti karşısında Mehmetçikler ise bombalardan bir tanesinin üzerine "Darıca Belediyesi" yazarak teşekkür ettiler.

        Afrin'de devam eden operasyonlarla ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Sınır koridorumuzda oluşturulmaya çalışılan terörist yapılanmaya karşı devletimizin başlattığı 'Zeytin Dalı Operasyonu' başarılı bir şekilde devam ediyor. İnanıyoruz ki kısa süre içinde Mehmetçiğimiz oradaki bütün terör unsurlarını temizleyerek görevlerini en iyi şekilde yerine getirecektir. Bizlerde Mehmetçiğimize moral olması açısından hem Mehmetçiğimizin geçiş güzergahı olan Hassa, ilçesi Ardıçlı Mahallesi'ni Türk bayraklarıyla donatarak, hem de 2 adet dev boyutta çadır da göndererek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Rabbim Mehmetçiğimizi korusun, sağ salim geri dönmelerini nasip etsin. Hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

        (UK-GY-Y)

        29.01.2018 13:32:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler