Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıcalı atlet Türkiye rekoru kırdı

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - İstanbul'da yapılan Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası'nda Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Mehmet Çelik 800 metrede 1:52.21'lik derecesiyle U18 salon rekoruna imza attı.

        Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul'da yapılırken, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik 800 metrede birinciliği aldı. Çelik 1:52.21'lik derecesiyle U18 salon rekoruna imza attı.

        Ataköy'de iki gün süren müsabakalarda genç atletler madalya için kıyasıya mücadele ederken, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik 800 metrede birinciliği aldı. Mehmet Çelik 1:52.21'lik muhteşem derecesiyle yine Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından olan Ramazan Barbaros'a ait 1:53.63'lük rekoru bir saniyeden fazla geliştirme başarısı gösterdi.

        Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşen Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası sonrasında 10 Şubat'ta yapılacak olan Balkan U20 Salon Şampiyonası kadrosu da belirlendi. İstanbul 28 Ocak Pazar akşamından itibaren kampa alınacak olan kadroda 33 atlet bulunuyor. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik de 800 metrede ülkemizi temsil edecek.

        (OE-İÇ)

        30.01.2018 11:56:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler