Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tuna, Bala'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Bala'da yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan, AK Parti Bala İlçe Başkanı İbrahim Karaca ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçeyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Tuna, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

        Esnaf ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Tuna, belediye hizmetlerini ayrım yapmadan adil şekilde sunmaya çalıştıklarını vurguladı. Tuna, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

        "Sen, ben yok, biz varız" ilkesiyle çalışmalar gerçekleştirmeliyiz. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Vatandaşlarımızın bütün talepleri çok değerledir. Herkes imkanlarını birleştirir ve istişareler ile hizmet üretirse, çalışmalar hem bereketli hem de daha verimli olur."

        AK Parti Bala İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Tuna, Bala Belediye Başkanı Kaplan ile birlikte Bala Hayvan Pazarı inşaat alanını da gezdi. Bala Sanayi Bölgesi ve Bala Mesire alanında yapılan Ankara Evi'nde de incelemeler yapan Tuna, yeni yapılan Bala Belediyesi hizmet binasını da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

        (SFP-BC-ÖZ-Y)

        12.02.2018 10:46:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler