Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesi Down meleklerin sevincine ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - Dezavantajlı grupların eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerine katılımı konusunda Batman'da çalışma yürüten dernek ve kuruşlara desteğini esirgemeyen Batman Belediyesi Down Sendromlu meleklerin sevinçlerine de ortak oldu.

        Batman Belediyesinin destekleriyle çocukların eğitim ve rehabilitasyonu için çalışma yürüten Down Sendromlu Melekler Derneği (DOSEM) ve Fatma Zehra Anadolu Lisesi, "Mucizeye İnan" projesiyle Down Sendromlu çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Down Sendromlu melekler, Fatma Zehra Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte pilot, itfaiyeci, astronot, doktor, asker gibi hayallerindeki mesleklerin üniformalarını giydi ardından kendileri için TED Batman Koleji Öğrencilerinin hazırladığı konserle keyifli anlar yaşadı. Down Sendromlu Meleklerin çektiği fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi ve halk oyunları gösterileriyle yeteneklerini sergileyen Down Sendromlu çocukların davetlilerle yakaladıkları sıcak ve samimi iletişim ile davetlilerde duygusal anlara yol açtı.

        (HS-MP-Y)

        15.02.2018 16:21:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler