Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Vatan sana kanım feda" kan bağış kampanyası

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kızılay işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına diğer illerde olduğu gibi Erzurum halkı da yoğun ilgi gösterdi.

        Emrem Vakfı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında tüm Türkiye'de binlerce vatandaşın "Vatan Sana Kanım Feda" kan bağış kampanyasına özel ilgi göstererek kan bağışında bulundu.

        Vakfın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı araştırmacı yazar Abdusselam Semre önderliğinde devletimize ve milletimize destek vermek maksatlı bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Erzurum temsilcisi Emin Karadayı "Vakfımız imkanları ölçüsünde toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla sağlık, eğitim, öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak insana hizmeti ilke edinmiştir. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde kan bağış kampanyasıyla bizlerde kan ihtiyacı olanlara Kızılay vasıtasıyla destek vermek istedik" dedi. Karadayı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

        (ERZ-AT-Y)

        19.02.2018 10:34:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler